Intocht Rheden 2018

Op zaterdag 17 november 2018 komt Sinterklaas aan in het dorp Rheden.

Programma:

10:45 uur
Ontvangst in Partycentrum Ons Huis

11:00 uur
Start kinderochtend met clowns Max en Sjappie. (Voor kinderen t/m 8 jaar, gratis toegang)

12:00 uur
De Wegwijspieten halen de kinderen in de zaal op om in optocht naar de intocht te vertrekken.

12:30 uur
Aankomst Sinterklaas en zijn pieten bij de muziektent op de Veerweg. I.v.m. de lage waterstand is het dit jaar voor de Sint niet mogelijk om aan te komen in de haven. De intocht is dit jaar onder begeleiding van een speciaal voor deze intocht samengestelde gelegenheidsband, bestaande uit muzikanten van de Rhedense Fanfare én de March & Showband Rheden. Nadat Sinterklaas de kinderen bij de muziektent begroet heeft, stapt hij in de koets om weer in optocht via de Apollostraat, Dorpsstraat, Groenestraat en Arnhemseweg aan te komen bij Ons Huis op het Meester B. van Leeuwenplein.

Rond 13:15 uur
Binnen in de zaal van Ons Huis wordt Sinterklaas officieel welkom geheten door dorpswethouder dhr. Haverkamp en de voorzitter van Rhedens Dorpsbelang dhr. Jan Frank Mars. Hier gaat het feest nog even verder!

Uiteraard neemt Sinterklaas alle tijd voor een praatje met de kinderen, foto en het in ontvangst nemen van tekeningen en/of verlanglijstjes.

NIEUW!! Dit jaar is er ook een piet met glutenvrij en lactosevrij strooigoed. Deze Piet is te herkennen aan zijn groene vlag. Wil jij ook herkenbaar voor de Piet? Print dan deze kleurplaat, kleur hem in en neem ‘m mee naar de intocht!

Intocht Rheden 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door:
Sint Nicolaas Organisatie Rheden, Rhedens Dorpsbelang en Café-Partycentrum “Ons Huis”
 Ook bedanken wij de verkeersregelaars van Rheden voor Oranje die u op alle kruispunten veilig laten oversteken en Rhedens Dorpsbelang die voor de kinderen na afloop van de kinderochtend wat lekkers ter beschikking stelt.