Over S.N.O.R.

De Sint Nicolaas Organisatie Rheden bestaat sinds 1963.

S.N.O.R. heeft professionaliteit hoog in het vaandel staan. Met zoveel jaar ervaring probeert S.N.O.R. ieder jaar weer te verbeteren en zo goed mogelijk in te spelen op wat er landelijk gebeurt. Amerigo zoek? S.N.O.R. regelt een ander vervoersmiddel. Een klus-piet op televisie? Dan hoort die ook bij de S.N.O.R.! Ieder jaar komen er weer mooiere kostuums, gaan we op zoek naar het beste strooigoed en worden de S.N.O.R.-vrijwilligers op alle verschillende vlakken ‘bijgeschoold’. Wij gaan echter niet mee in het roetveeg-verhaal. Wij draaien als organisatie op vrijwilligers uit het dorp en willen herkenning graag voorkomen.

Alle huis- en bedrijfsbezoeken worden na afloop goed geëvalueerd door de organisatie. Maar ook uw mening telt! Heeft u opmerkingen of suggesties n.a.v. de intochten of één van onze bezoeken, mail het ons via info@snor-rheden.nl.

De inkomsten uit de Sinterklaasperiode worden gestoken in onderhoud van o.a. kleding, haarwerken, aankoop van make-up/schmink en nieuwe onderdelen en kostuums voor het volgende jaar. Alles wat overblijft komt ten goede aan de activiteiten en initiatieven voor de jeugd in Rheden.